Boudoir Shoot

Boudoir fotografie is een romantische fotoshoot met een sexy randje. Een fotoshoot als deze is bedoeld om je vriend of (aanstaande) man mee te verrassen en om jezelf helemaal op en top vrouw te voelen! Boudoir is een bijzondere ervaring en de foto’s zijn zo mooi om op terug te kijken! Je vriend of aanstaande zal zeer verrast zijn en ook jij zal versteld staan van jezelf en van het resultaat. Echt waar!

Boudoir lijkt misschien heel eng en dat begrijp ik uiteraard. Het is natuurlijk ook heel spannend en je weet niet precies wat je te wachten staat. Het is de bedoeling dat het een leuke dag wordt en dat je je op je gemak voelt zodat we samen een prachtig eindresultaat neer kunnen zetten. We bespreken van tevoren wat je in gedachten hebt en de stijl van de foto’s. Hier stemmen we je lingerie en eventueel de accessoires op af. Je geeft zelf aan hoever je wilt gaan en wat je voor ogen hebt. Het draait tenslotte om jou! Ik help je tijdens de hele boudoir fotoshoot met de poses en je kunt uiteraard meekijken met de gemaakte foto’s.

You can enable/disable right click