Vormgeving

Grafische vormgeving of beeldende vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media. 

Bovenstaande afbeelding is een Wall Design ontwikkeld voor RReclame. Een muur van 12 meter lang bij 4 meter hoog moest een mooie bijzondere afwerking krijgen. Hiervoor heb ik een concept ontwikkeld en ontwerp gemaakt waarbij de witte achtergrond dienst als fotosetting en d.m.v. kleur spots is de achtergrond naar de gewenste kleur aan de passen zodat hij ook nog multifunctioneel is.

Mooi Paars heeft in de loop der jaren veel mooie projecten mogen ontwerpen, ontwikkelen en begeleiden. Diverse huisstijl ontwikkelingen, ontwerpen van diverse stationary (briefpapier, visitekaartjes en offertemappen), jaarverslagen, posters, flyers, magazines en mooie brochures.

Brand Identity: TBVI (Tuberculose Vacine Initiative)

Voor TBVI ben ik begonnen met de restyling van hun huisstijl. Deze huisstijl is een traject en proces op zich geweest. Na de ontwikkeling van het huisstijlhandboek heb ik flyers, fourpagers en (meerdere) jaarverslagen ontwikkeld. 

 

Conceptontwikkeling en Vormgeving: CP Nederland (voorheen BOSK)

Voor Bosk (tegenwoordig CP Nederland) heb ik diverse mooie producten en brochures mogen ontwikkelen. Van concept en creatie tot dtp en drukwerk.

 

Huisstijlontwikkeling: Holland Werkt & First Step Fysiotherapie

Voor zowel Holland Werkt als First Step Fysiotherapie heb ik een nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen.

You can enable/disable right click