Event LG-Centercon

LG / Centercon Kick-off Event in het Nationaal Militair Museum Soest. Met gastspreker Helga van Leur, een walking dinner, dj met saxofoniste en een minibeurs.

In Maart vond het Kick-off Event voor de klimaatmarkt plaats in het Militair museum te Soest. Op deze dag organiseerden LG en Centercon een interessant en inspirerend programma voor installateurs en adviseurs werkzaam in de HVAH branche.

Diverse sprekers praatten over de nieuwe line-up van LG, de ondersteuningsmogelijkheden van Centercon en de actuele trends binnen de verwarmingsmarkt. Helga van Leur gaf een presentatie over klimaat, duurzaamheid en gedrag. Daarnaast was er een minibeurs te bezoeken waar diverse nieuwe producten, specials, beursacties en tools werden getoond.

Mooi Paars heeft dit hele event mogen vastleggen waarvan u hier een kleine impressie ziet.

 

 

You can enable/disable right click