Paardenshoot

Wij stemmen vooraf samen de locatie af waar jij de foto’s wilt laten maken. Geschikte locaties zijn bijvoorbeeld het bos, het stand of een mooi open (bloemen)veld. De locatie bepaalt de sfeer en stijl van de fotoshoot en hoe mooier de locatie hoe mooier de foto’s. Zodra we samen een datum en locatie hebben gevonden kijken we naar de kleding en sfeer. Mocht het slecht weer zijn, regen of harde wind, verplaatsen we de fotoshoot kosteloos naar een nieuwe beschikbare datum. Zolang het droog weer is kan de fotoshoot gewoon door gaan.

_________________________________________________
Prijs: Op Aanvraag
Duur: + 2 uur
Locatie: Strand Of Bos
_________________________________________________

Ook interesse in een paardenshoot? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden.

 

You can enable/disable right click