Travel Fotografie

Dit portfolio bevat een verzameling van mijn fotografie die ik tijdens mijn diverse reizen heb vastgelegd.
Travel-fotografie, of reisfotografie, geeft mij de mogelijkheid om in beeld het gevoel van de bestemming vast te leggen.

Ik kan niet meer op vakantie of stedentrip zonder mijn spiegelreflex camera mee te nemen.
Fotograaf zijn is een vloek of een gave 🙂
Ik werk zelf met Canon en neem op reis het liefst 1 all-round lens mee. Het liefste neem ik mijn hele collectie aan lenzen mee alleen is dat niet te doen.
Als ik speciaal een fotografiereis plan neem ik 2 lenzen mee zodat ik alle kanten op kan. Portret, landschap, details zo kan ik een mooie reportage maken.

Veel mensen vinden het prima om alleen met een telefoon foto’s te maken op hun reis, maar ik vind dat goede en mooie reisfoto’s toch anders overkomen met een digitale camera.

Mijn kennis en ervaring op andere werkgebieden kan ik natuurlijk ook heel goed toepassen op de mooie plekken die ik bezoek.

Ik vind het spelen met licht en het goed benutten van landschappen een heerlijk ontspannen bezigheid.
Ik houd van de ontdekkingsreis naar bijzondere afgelegen plekken. Timing, het licht en een goede spot zoeken zijn bepalende elementen voor de sfeer van de foto.

Ik zoek zelf naar wat voor mij betreft de meest fotogenieke plek is.
Dit onderzoek maakt ook altijd een veel mooier en authentieker verhaal.

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen. Meer werk en voorbeelden kunt u vinden op social media; Instagram & Facebook.

Share this story
Back to portfolio