Mooi Paars verzorgt al jaren professionele fotografie voor zowel de zakelijke branche als particulieren.
Ik ben gespecialiseerd in onder andere portretfotografie. In dit portfolio ziet u daar diverse voorbeelden van.

Een professionele shoot, ofwel fotoreportage, kan in de studio of op locatie. Voor een shoot op locatie is de omgeving bepalend voor de sfeer en het karakter van de foto. In de fotostudio bepaalt de kleur van de achtergrond, de accessoires in combinatie met het licht de sfeer van de fotoshoot. Wij bereiden samen de fotoshoot voor aan de hand van de voorbeelden en de gewenste sfeer en stijl.

Het kan een bijzonder portret zijn, je zwangerschap, een loveshoot of bijvoorbeeld een gezinsreportage.
We plannen samen een datum en tijdstip en voor die tijd bespreken we wat de wensen zijn. Aan de hand van diverse voorbeelden bepalen we de sfeer en stijl van de fotoshoot.
We kunnen ook met diverse accessoires werken. Er zijn zoveel accessoires die gebruikt kunnen worden voor de shoot; denk dan aan bellenblaas, confetti, ballonnen of champagne. Bij de zwangerschapsshoot kunnen uiteraard ook persoonlijke spullen gebruikt worden. Ik heb 3 zwangerschapsjurken beschikbaar. De overige accessoires moeten jullie zelf meenemen.

Door een goede voorbereiding weten we zeker dat de shoot voldoet aan jullie wensen.

Ik fotografeer tijdens de shoot ongelimiteerd en ik lever de foto’s ook ongelimiteerd uit. Dit betekent dat ik ze na de shoot allemaal ga uitzoeken en eventueel ga bewerken.
Nadat ik alle foto’s vervolgens heb uitgezocht stuur ik de foto’s in hoge resolutie via wetransfer naar jullie toe. Hiermee kunnen jullie de foto’s downloaden en zelf bewaren.

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen. Meer werk en voorbeelden kunt u vinden op social media; Instagram & Facebook.

Share this story
Back to portfolio