Video

Naast fotografie is ook video een mogelijkheid bij Mooi Paars. Een professionele film of korte video voor onder andere de website of voor online marketing op social media.

Hier enkele voorbeelden, ook van behind the scenes filmpjes.

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Meer werk, inspiratie en voorbeelden is te vinden in mijn portfolio en op social media; Instagram & Facebook.

Lifestyle Film

Een mooie ‘Lifestyle film’ van dit fantastische gezinnetje.

Lifestyle film of fotografie is het vastleggen van het dagelijkse leven of mooie momenten. U vindt bij Mooi Paars de juiste videograaf om die leuke mooie en lieve momenten te laten vastleggen.

Ook interesse in een lifestyle film? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden.

Vrij werk & Behind the Scenes

Kijk mee achter de schermen mee bij deze Halloweenshoot. Het resultaat is te vinden bij portretten.

Deze neon uv shoot heb ik voor mijn portfolio als eigen project ontwikkeld. Kijk mee behind the scenes en zie hoe gaaf het resultaat is geworden.

Experiment voor mijn fotoserie van bevroren bloemen. Het doel: mooie foto’s van bloemen bevroren in ijs. Het smelten van het ijs vastgelegd door middel van een timelapse.

Timelapse Bangkok city – Nightphotography

Tijdens mijn verblijf in Bangkok heb ik een timelapse gemaakt van de drukte in deze stad. Timelapse is een soort mix van fotografie en film. Je maakt afzonderlijke een hele serie foto’s en vervolgens voeg je deze op de computer samen tot een filmpje.

Bedrijfsfilm Cocon Cosmetics

Mooi Paars heeft een mooie bedrijfsfilm mogen maken voor Cocon Cosmetics. We nemen je mee door de mooie salon en geven een kijkje achter de schermen hoe een wenkbrauw behandeling in zijn werk gaat.

Bedrijfsfilm Daily Harbour Services

Video gemaakt voor Daily Harbour Services (DHS). Opererend vanuit het centrum van Rotterdam zijn zij gespecialiseerd in havengerelateerde activiteiten.

Deze video is ter promotie van hun naamsbekendheid en het weergeven van hun werkzaamheden in de haven.