Video

Naast fotografie is ook video een mogelijkheid bij Mooi Paars. Een professionele film of korte video voor onder andere de website of voor online marketing op social media.

Hier enkele voorbeelden, ook van behind the scenes filmpjes.

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Meer werk, inspiratie en voorbeelden is te vinden in mijn portfolio en op social media; Instagram & Facebook.

Kijk mee achter de schermen mee bij deze Halloweenshoot. Het resultaat is te vinden bij portretten.

Deze neon uv shoot heb ik voor mijn portfolio als eigen project ontwikkeld. Kijk mee behind the scenes en zie hoe gaaf het resultaat is geworden.

Video gemaakt voor Daily Harbour Services (DHS). Opererend vanuit het centrum van Rotterdam zijn zij gespecialiseerd in havengerelateerde activiteiten.

Deze video is ter promotie van hun naamsbekendheid en het weergeven van hun werkzaamheden in de haven.

Timelapse Bangkok city – Nightphotography

Tijdens mijn verblijf in Bangkok heb ik een timelapse gemaakt van de drukte in deze stad. Timelapse is een soort mix van fotografie en film. Je maakt afzonderlijke een hele serie foto’s en vervolgens voeg je deze op de computer samen tot een filmpje.

Experiment voor mijn fotoserie van bevroren bloemen. Het doel: mooie foto’s van bloemen bevroren in ijs. Het smelten van het ijs vastgelegd door middel van een timelapse.