Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal

Mooi Paars Fotografie

Ik ben Chantal en vertaal ideeën in beeld. Foto’s die passen in de juiste sfeer en precies vertalen wat u wilt uitstralen.

Ik ben begonnen als Grafisch Vormgeefster en heb vervolgens een jaar Communicatie & Multi Media Design gestudeerd. Na deze opleiding heb ik gekozen voor een creatieve richting en ben ik Illustratie gaan studeren aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam. Bij de kunstacademie ben ik uiteindelijk afgestudeerd in Grafische Technieken en Fotografie.

Mooi Paars heeft zich vervolgens gespecialiseerd in evenementenfotografie en bedrijfsfotografie. Ik ben ook VCA gecertificeerd en bevindt mij vaak in de Rotterdamse haven en de petrochemie.

Door mijn ervaring en creatieve kijk kan ik goed de juiste stijl bepalen en de juiste gewenste sfeer vastleggen. Iedere opdracht of project vraagt om een andere aanpak of inzicht. Na het bepalen van de wensen volgt daarna de juiste uitvoering die past bij u als klant.

U kunt dus bij Mooi Paars terecht voor:

  • Bedrijfsfotografie
  • Portretfotografie
  • Product fotografie
  • Vormgeving
  • Webdesign

Mooi Paars heeft een foto studio aan huis. Deze kan gebruikt worden voor diverse doeleinden zoals portretten of producten. Naar wens kan ik ook een kleine studio op locatie opbouwen. De foto’s worden na de fotoshoot nauwkeurig uitgezocht en bewerkt. De foto’s worden digitaal in hoge resolutie uitgeleverd.
Voor de opdracht wordt eerst een offerte uitgebracht om zo de eisen en wensen goed op elkaar af te stemmen.

Heeft u meer vragen of wilt u aanvullende informatie? Dan kunt u altijd contact op nemen.

Voor meer voorbeelden van mijn werk kunt u mijn portfolio bekijken of mij volgen op Facebook of Instagram. Contact via LinkedIn is uiteraard ook mogelijk.