Wow, gewoon wow! Een fotoshoot in Jaren 20 stijl!

De ‘Roaring Twenties’, een tijd vol mode, champagne en mooi gestylde vrouwen. Een stijl om van te smullen en eindelijk heb ik deze fotoshoot in jaren 20 stijl kunnen realiseren.

 

Samen met mijn prachtige model Arianne hebben wij de vintage make-up en haarstyling afgestemd. Zij is zelf kapster van beroep (check haar insta!) en vond het geweldig om model te mogen staan en uiteraard haar haar in deze stijl vorm te geven.

 

Deze romantische en ook wel ‘ Gatsby’ stijl stond al een tijdje op de planning. Het heeft een bepaalde bijzondere sfeer en vooral de styling is bij deze stijl erg belangrijk. Begin maart heb ik een mooie hotelsuite in Rotterdam kunnen vinden die paste binnen deze stijl. Om 9.00 uur ‘s ochtends zijn we begonnen en na een 2 uur durende shoot had ik een hele mooie serie vastgelegd.
En het resultaat is echt geweldig geworden! Hier een aantal foto’s van deze vintage fotoshoot, even terug in de tijd met de stoere maar romantische oude decors van toen.

Fotoshoot Roaring Twenties 

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen. Meer werk en voorbeelden kunt u vinden in mijn portfolio of op social media; Instagram & Facebook.