Zwangerschap

Zwanger zijn is een hele mooie periode in je leven. Misschien dat je er op het moment zelf soms even anders over denkt, maar je zwangerschap is tijdelijk, en toch echt de moeite waard om vast te leggen! Het is leuk om jezelf mooi vast te laten leggen met een vrouwelijk fotoreportage waar je later met veel plezier op terug kijkt. Bij deze fotoshoot draait het vooral om jouw én je buik, daar maken we dan ook een mooie complete serie van.

De meeste vrouwen komen tussen de 32 – 36 weken langs, maar het is ook afhankelijk van hoe de buik zich ontwikkeld. Het leukste is natuurlijk wel als je al een aardige mooie volle buik hebt. Tijdens de fotoshoot kun je in verschillende kleding poseren en fotograferen we diverse kanten. Je hoeft niet bang te zijn als je niet zo vaak voor de camera staat, ik zal je hierbij helpen.

Alle foto’s worden bewerkt en uiteindelijk in hoge resolutie via wetransfer verstuurd. Tegen betaling kunt u een mooie persoonlijke met eigen foto bedrukte dvd bestellen of USB box  met de complete serie foto's van de shoot.